Stop Sinyal Ampulleri

P21W/5 Ampul 1016 12V 21/5W

27916

P21W/5 Ampul 1016 12V 21/5W için Wolfram garantisi ile en uygun fiyat ile hemen alabilirsiniz.

  • Ürün Kodu27916
  • Volt12 Volt
  • Watt21/5 Watt
  • Barkod8682005501359
  • ECEP21W/5 Ampul
  • Seçili ürünü projenize kaydedebilirsiniz.
  • Fiyat istek listenize ekleyerek teklif alabilirsiniz.
Wolfram Stop Sinyal Serisi Ampuller: Güvenli Sürüş İçin Daha Parlak ve Daha Uzun Ömürlü Fren Işıkları, fren yaptığınızda arkadaki sürücüleri uyarmak için daha parlak ve daha uzun ömürlü bir ışık sunan özel bir ampul kategorisidir.

P21W/5 Ampul 1016 12V 21/5W Ampullerin Faydaları:



Daha parlak fren ışıkları, arkadaki sürücülerin fren yaptığınızı daha hızlı fark etmesini sağlayarak kazaları önlemeye yardımcı olur.

Wolfram Stop Sinyal Serisi Ampuller, standart ampullere göre 5 kat daha uzun ömürlüdür. Bu da ampul değişim sıklığını ve maliyetini azaltır.

LED stop lambaları, standart ampullere göre daha az enerji tüketir. Bu da aracınızın aküsünden tasarruf sağlar.

WolframStop Sinyal Ampulleri Öne Çıkan Özellikleri:



Wolfram Stop Sinyal Serisi Ampuller, darbelere ve titreşimlere karşı dayanıklıdır.

Bu ampuller, standart ampullerle aynı şekilde takılır ve herhangi bir özel alet gerektirmez.

Not: Ampullerin watt değeri ve lümen değeri ile ampullerin renk sıcaklığı, hangi araç ve farlarına uyduğunu ve garanti süresi bilgilerinden de faydalanarak tercih yapabilirsiniz.

Wolfram Stop Sinyal Serisi Ampuller, sürüş güvenliğinizi artırmak ve fren lambalarınızın ömrünü uzatmak için ideal bir seçimdir. Onlarca yıldır kullanılmaktadır ve uygun fiyatları ve güvenilirlikleri nedeniyle popülerliğini korumaktadır.

P21W/5 Ampul 1016 12V 21/5W özellikleri itibariyle 1016 , 12V, 21/5W değerinde ve 8682005501359 kutu barkodu ile Stop Sinyal Serisi aracınız için uygun bir seçim olabilir.
Karar vermekte gecikmeyin, aracınız hemen parlasın!
Stop Sinyal Ampulleri
Online e-Katalog

Neden Wolfram?

  1. WOLFRAM otomotiv ampulleri tüm dünyada bulunan otomobil, hafif ticari, ağır ticari ve motosiklet araçlarının ön-arka ve iç aydınlatma ampullerini üretmektedir.
  2. WOLFRAM otomotiv ampulleri standart ampuller başta olmak üzere yenilikçi otomotiv ampulleri ve Led far ve sis ampulleri ile de kullanıcılarına zengin çeşit seçeneği ve yüksek kalitesi ile müşteri memnuniyetini tam olarak sağlamaktadır.
  3. Daha iyi ışık seçeneği sunma arzusu WOLFRAM otomotiv ampullerinde görev yapan mühendislerimizin sürekli ARGE çalışmalarına hız vermesinin temel kaynağıdır.
  4. WOLFRAM otomotiv ampulleri insanların şimdi ve ileride daha iyi görmelerini daha rahat hareket etmelerini ve güvenli sürüş yapmalarını sağlayacaktır.

Bizimle İletişime Geçin:

Ürünlerimiz veya hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Wolfram: Karar vermekte gecikmeyin, aracınız hemen parlasın!

Saygılarımızla...

Haber bültenimize abone olun!

Wolfram ürünleriyle ilgili en son haberleri kaçırmayın! Karanlığı aydınlatan güç...