Dora Led Serisi

H4 Led Xenon Kısa-Uzun Ampul Fansız 6500K Dora Serisi 12V 19W

33144

H4 Led Xenon Kısa-Uzun Ampul Fansız 6500K Dora Serisi 12V 19W için Wolfram garantisi ile en uygun fiyat ile hemen alabilirsiniz.

  • Ürün Kodu33144
  • Volt12 Volt
  • Watt19 Watt
  • Barkod8682005505555
  • ECEH4
  • Seçili ürünü projenize kaydedebilirsiniz.
  • Fiyat istek listenize ekleyerek teklif alabilirsiniz.
Wolfram Dora serisi 12 Volt ve 6500K Fansız Led Xenon Ampul, araç farlarınız için son derece güçlü ve etkili bir aydınlatma çözümü sunar. Fanlı modellere göre daha kompakt ve sessiz bir tasarıma sahip olan bu ürün, yüksek ışık şiddeti ve renk sıcaklığı ile gece sürüşlerinde görüş konforunuzu artırır.

H4 Led Xenon Kısa-Uzun Ampul Fansız 6500K Dora Serisi 12V 19W Dora Led Serisi Genel Faydaları:



Güçlü Işık: 6500K renk sıcaklığı ile gün ışığına yakın bir aydınlatma sağlar ve gece sürüşlerinde görüş mesafenizi artırır.

Enerji Tasarrufu: Fanlı modellere göre daha az enerji tüketir.

Uzun Ömürlü: Fanlı modellere göre daha uzun ömürlüdür.

Wolfram H4 Led Xenon Kısa-Uzun Ampul Fansız 6500K Dora Serisi 12V 19W Dora Led Serisi Öne Çıkan Özellikleri:



Sessiz Çalışma: Fanlı modellere göre sessiz çalışır.

Kompakt Tasarım: Fanlı modellere göre daha kompakt bir tasarıma sahiptir.

Kolay Kullanım: Kolayca monte ve demonte edilebilir.

Not: Wolfram 12 Volt ve 6500K Fansız Led Xenon, güçlü ve etkili bir aydınlatma arayan tüm sürücüler için ideal bir seçimdir.

Wolfram 12 Volt ve 6500K Fansız Led Xenon'un fanlı modellere göre bazı avantajları şunlardır::



Daha Az Enerji Tüketimi: Fanlı modellere göre daha az enerji tüketir ve akünüzün ömrünü uzatır.

Daha Uzun Ömürlü: Fanlı modellerde bulunan fan, ampulün ısınmasına neden olarak ömrünü kısaltır. Fansız Led Xenon ampullerde fan olmadığı için daha uzun ömürlüdür.

Sessiz Çalışma: Fanlı modeller çalışırken ses çıkarabilir. Fansız Led Xenon ampuller ise sessiz çalışır.

Kompakt Tasarım: Fanlı modeller fanı nedeniyle daha büyük boyutlarda üretilir. Fansız Led Xenon ampuller ise daha kompakt bir tasarıma sahiptir.

Eğer siz de güçlü ve etkili bir aydınlatma sunan, fanlı modellere göre daha az enerji tüketen, uzun ömürlü ve sessiz çalışan bir Led Xenon ampul arıyorsanız, Wolfram 12 Volt ve 6500K Fansız Led Xenon en ideal seçim olacaktır.

H4 Led Xenon Kısa-Uzun Ampul Fansız 6500K Dora Serisi 12V 19W özellikleri itibariyle H4 Led Xenon Kısa-Uzun Ampul Fansız 6500K Dora Serisi , 12V, 19W değerinde ve 8682005505555 kutu barkodu ile Dora Led Serisi aracınız için uygun bir seçim olabilir.
Karar vermekte gecikmeyin, dikkat çekici uyarılar ile kazaları önlemede yardımcı olun!
Dora Led Serisi
Online e-Katalog

Neden Wolfram?

  1. WOLFRAM otomotiv ampulleri tüm dünyada bulunan otomobil, hafif ticari, ağır ticari ve motosiklet araçlarının ön-arka ve iç aydınlatma ampullerini üretmektedir.
  2. WOLFRAM otomotiv ampulleri standart ampuller başta olmak üzere yenilikçi otomotiv ampulleri ve Led far ve sis ampulleri ile de kullanıcılarına zengin çeşit seçeneği ve yüksek kalitesi ile müşteri memnuniyetini tam olarak sağlamaktadır.
  3. Daha iyi ışık seçeneği sunma arzusu WOLFRAM otomotiv ampullerinde görev yapan mühendislerimizin sürekli ARGE çalışmalarına hız vermesinin temel kaynağıdır.
  4. WOLFRAM otomotiv ampulleri insanların şimdi ve ileride daha iyi görmelerini daha rahat hareket etmelerini ve güvenli sürüş yapmalarını sağlayacaktır.

Bizimle İletişime Geçin:

Ürünlerimiz veya hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Wolfram: Karar vermekte gecikmeyin, aracınız hemen parlasın!

Saygılarımızla...

Haber bültenimize abone olun!

Wolfram ürünleriyle ilgili en son haberleri kaçırmayın! Karanlığı aydınlatan güç...